Nuffnang

Thursday, April 21, 2011

kad kahwin zed zaidi ala facebook ;)



crdt: oh bulan


sebab dia jumpa bakal wife via FB, 2008 dulu.



korang kenal bakal suami kat mana? cer cita nak buat kad cam mana pulak esok.


*jangan tanya macam mana rupa kad aku. no idea yet ;P

9 comments:

Cik Pah said...

seriyesli..cik pah jumpa pais kat disko.. takkan nak buat kad kawin rupe dance floor kot..wakaakkaa

julietchun said...

ai jumpa dia kat lrt,haruskah ai letak gambar lrt? :P

julietchun said...

waaaawiiiii, kamu nak buat kad besday ke? ehehehehehehehe

julietchun said...

ada kawanku buat kad jemputan kawen ngan pinggan. sampai sekarang ku simpan pinggan tu, dasatkan. alasannya kalo guna kad kertas nanti org buang.

julietchun said...

kamu kata kalo komen byk2 nak buat kendurikan, jgn lupa jemput ok :P

julietchun said...

jiwa tgh kacau, :P

joegrimjow said...

buat ala2 twitter a pulak

gadisBunga said...

kalau jumpa kat blog, nak buat tema blog sape ek?

ngeh ngeh ngeh~

||alis|| said...

cikpah: walau terlewat, tapi nak gak bagi idea, bagi bola disco sorang sebiji, boley? ;P

kakjuliet: humang aiii.. nih bukan jiwa kacau nih.. kalau LRT, bagi kad bentuk tiket LRT la kak.. ;D

joe: boleh jugak. bila nak bagi kad nyer? lama dah tunggu ;o

gB: hehehee... haruslah tema abg fahri juga.. walau en nang saya sangat-bukan-rupa-fahri. ;P