Nuffnang

Wednesday, April 20, 2011

jom! sesi promo. *update: anak bos


jom.

isnin- done (rate: 4.5 star)

selasa- missed. (ralat, speg bolog meatball tuh!)

rabu- done (rate: 4 star)

khamis- nak pi gak.

jumaat- nak! nak! nak!

dasar perot dino. duit takde. tapi nak makan pizza, hoh!


***

update: habis makan pi jengah bos.

nah. berlambak. berapa kg ko nak? amek la.


muhd fahmi bin fuad. baru 3 hari. tapi pangkat tetap lagi tinggi dari aku. mak dia, bos aku. maka dia, junior bos aku la kan? haha!

.

7 comments:

zahidah dihaz said...

termasuk air ke tak kak?


New Entry: Petua mengelak pitan

||alis|| said...

tak yang. tapi mmg worth ;)

gadisBunga said...

kais pagi makan pizza hut.

kais petang makan pizza hut.

hahaha!!!

Ms.Lilies said...

eh...aku br tau tu ari pizza delivery xdek charge dah hahahaha...suka betul aku...

cun09 said...

salam sahabatku

wahhhh menambahkan lagi koleksi KG ku haahhaaa ^_*

**cat umah baru yee, taknak nengok lagi kee si fahri kamu itu eeekkk**

JHaZKiTaRo said...

salam kenal.. rajin2, jemput singgah my blog 'Aku Sebutir Pasir' kalau nak baca my travelling experiences ke 45 buah negara.. :)

||alis|| said...

gB: kais malam takpayah tajuk. dah tak terkais ;P

kakmimi: tak takut ciya keluarkan fatwa pasal mama dia _______ ehem lagi ke nnt? haha larikkk!

liza: salam alaik. takmo tgk tapi masih setia. eh.

jhaz: hi doktor. dah follow. 45 negara b4 reach 30? alhamdulillah. kagum disitu. saya, satu negara belom jejak, yet.