Nuffnang

Monday, May 23, 2011

29


YER. AKU DAH 29. APSAL BUAT MUKA GITU PLAK??


SETAHUN YANG LALU. KENANGAN YG KU INGAT MAHA MANIS, RUPANYA....

AH, LUPAKAN SAJA.




MEH KAK MIMI, KITER KONGSI. SEMALAM SEMUA JIWA KACAU KAN, HAHA!

14 comments:

rosdiana said...

29 je?
akak 32.

yes! kakwos menang.

hepi birthday!

||alis|| said...

hehehee.... eh kakwos 32? ingat baya kiter.. hahaha.. ayat cobaan memikat. terpikat tak? kekeke~

||alis|| said...

eh, thanks kakwos ;)

Tijah said...

elehhhh, kiter 35 plak. laggggiiii menang.

Ms.Lilies said...

ahahaha....jah takmo kalah...
aku kena panggil akak jah la kan...


kak jahhhhhhhhhhhhhhh



ko ni lis...nak share tepek kat blog je...cer deliver sket

||alis|| said...

kakjah: haha.. kena letak pic lagi horror dari pic gigi kemarin. sumpah gua teringat lagi haha! ;S

kakmimi: aheeheeeee... boleh jer, nnt ku soh dia diliber oke. bape ketol nak?

tasekM said...

asal semua org nk menang nih..?
aku tak nk plak memang.

ha ha.

hepi befday yang.

aku esok.

:)




.

tasekM said...

beb...
donatkah?
atau apakah?

asal yg satu tu nampak mcm buasir je tu...

hihi.


.

gadisbunga said...

erk. elegik manis!!!!

tapi...tak elergik nak cakap ni:

Happy birthday dear alis!!!

||alis|| said...

kaktas: jom la celebrate esok. nak? serius nih.

kaktas lagi: donat mini. ha? buasir?? sumpah lepas nih aku tak tercekik donat buasir tuh lagi. dlm range dunkin donat dia yg paling sedap ;S

gB: makaseh gB... ;) ;) :)

rosdiana said...

akak dah agak..
mesti Tijah menang!

ok la kakros rela menjadi pengalah!

wakakaka!

cun09 said...

salam alis ^__^

haPpY bEsdaY sahabatku...muuuuaaaahhh!!!

moge diberkati dan dirahmati ALLAH sepanjang idup ini!!!

||alis|| said...

kakwos: ahahaaa... semua berlumba nak jadi pengalah bab2 umo nih ;D

liza: salam liza.. :), amin. terima kasih sahabat. apa khabarmu disana? ;)

tasekM said...

lis tertekan betul aku nih..

aku br dpt sms ko br kejap ni hah.
dh pukul 2.
celah mana nk lunchnya kan.
hp aku dh kronik benar dh nih...
alahai.

dah aku nk reply.
dia padam terus.
aku reply kt sini je bulih ke lis...?



.