Nuffnang

Friday, August 26, 2011

533: SALAM AIDILFITRI


baju raya tudung raya semua tak dan nak beli lagi. memang raya kali nih dah pesen gaya org dewasa beraya dah, dah tak heran dah.

murtabak tersedap melaka sah2 masih kat kedai madras, padang niru, melaka. ayah beli sekeping 5rm, tapi intinya daging yg betol2, keret, kobis, bawang. semua tak kedekut bahan. besar pon besar.

rasanya tahun nih mg takkan jengah ke param.

air asam boi tersedap plak ada kat depan sekolah rendah air molek, melaka. yg jual tuh sorang sazah. lawa ank dara dia.

adik no 4 due hari nih, kalau tak esok petang saya bakal jadik mak sedara kepada anak sedara perempuan pertama dlm sejarah family. wiiiii~ boleh ikat rambut ala pokok kelapa, pakai gaun renda2, try cubit pipi lepas tuh soh dia jerit kuat2.

SALAM BUAT SEMUA. JANGAN MAIN MERCUN.

5 comments:

julietchun said...

saya sgt jeles sebab tak berpeluang ikat rambut anak sedare pompuan.

tasekM said...

seronoknya dpt pegang baby...




selamat hari raya lis.
maaf zahir batin.


.

Tukang cuci cute said...

Selamat hari raya je.. makan murtabak tuh cam best jek ;)

wos said...

assalamualaikum,
selamat hari raya alis

maaf zahir batin.
semuga bergumbira berhari raya (:

||alis|| said...

kakj
dia tunggu awak tuh.

kaktas
meh sini mai umah meh..

kakiina
murtabak maggie, aci tak? ok, nah gua tadah pipi gebu gua bagi akak panggg sedas. ;P

kakwos
bila nak ber-anak dara? ok, kak wos, tunggu turn nak panggg gua oke.