Nuffnang

Tuesday, February 25, 2014

typo

sekarang ni saya cuma nak buktikan yg saya tak mahu amend aap2 kalau berlaku typo. saya nak ucapkanm goodbai pada button delete (tapi akak berhati2 jugak menaip, see masih ada typo gak, grrr...)


apa topic nk citer selain babai pada button delete dan backspace eh?


korang perasan x.. ke saya je yg perasan,, 2mggu ni panas berdentum. minum banyak air. dan jgn lupa gosok gg untuk kurangkan rsa lapar. ok keduanya takde kaitan tapi bolehlah, ala2 peasanan khismat masyarkat.

hiks.

8 comments:

Tijah said...

ni taip pakai kompiter ke enfon ni?

Tukang Padam Papan Putih Cute (T3PCute) said...

kalau takde error typo.. itu bukan manusia yang type.. robot kot hehehe..

Apa kaitan lak gosok gigi dengan lapar... hehehe... akak rasa kalau gosok gigi lepas bgn pagi tuh lagi ada rasa lapo.. kalau tak gosok gigi tuh mcm tak lapo je lagik hehehe

||alis|| said...

kakjah

kompiter, teruk gak aku ni kan? haha~

||alis|| said...

kak iina

haaa yeke kak? kita nk subuh tuh gosok gg kul 8 baru lapo, boleh la kan.. tahan 2 jam, hiks!

t.a.t.a said...

apsal aku tak de pulak jumpa auto correct ni eh?

||alis|| said...

ait? apsal takde plak? aku ada je ha.. salalulah sayang' tuh jadi saying .. hahaha

Petak Bunga said...

Abaikan je..
Asal paham

||alis|| said...

petak bunga

klu sy yg baca org yg typo xpe. tp klu sy typo sy xbleh. msti kena btolkan. hihi..