Nuffnang

Monday, March 7, 2016

Ada Apa Dengan Cinta (part ii)


"jom kak alis, kita tengok movie ni awal may ni, nak? kita tengok berdua je, suami2 semua duduk rumah, eheh!"

adik su wassap suatu petang.

amboih, senang2 je nak tinggal laki pastu pi tengok wayang?

tapi kan,
cerita ni paling the most awaited one dalam hidup aku..

dadu mana? dadu..?

2 comments:

Manusia Berubah said...

kenapa dadu...?

hehehehee.. :)

kena tengok balik AADC, ambik mood dan feel.. then baru ready nak tangok AADC2..

*padahal dah lupa moment AADC mana yg paling sweet.. errr..! dasar makan semut banyak aku nih..! kikikikikiii... :p



p/s : kalau ada Ayat-Ayat Cinta 2 tak tertunggu-tunggu ke..? ehemmm...!

||alis|| said...

manusia berubah

hehe, suka lah nama hang. manusia berubah ;)

1) mmg akan tgk balik AADC sebab 14 lampau kot citer dia, lupa habis sudah :p

2) kalau AAC part 2 wujud??! oh please do so! i beg! ^_^