Nuffnang

Monday, January 12, 2009

terlewat 10 tahun... huhuhu...

Tiada apa lagi nak diburu……
Sebab DIA, punya profile, lama sudah tidak update rupanya…….

DIA;

yg ku bilang ala2 cinta puppy pertama itu;
sejak 12 tahun lalu...
Sekarang sudah punya isteri..

Yup.. sudah punya Mrs F nya sendiri…

aku kira tahun 2008 langsungnya;
sebab dlam gambar; mereka masih manis, dan berdua.
Wife dia, berpangkalkan nama SUE,
cantik namanya;
Secantik tuan; persis model….
Dah la cantik; bisnes woman plak tuh….
Dlm profile FS dia
Name of company: dot…dot… enterprise.

Haih.

Jika nak banding dengan aku, apa ada?
Memang laa dahulu; aku akui; kecomelan aku nih digemari ramai…
(*nak muntah sila jauh daripada skrin PC/Lappy kamu ya..)
Namun; janji tuhan itu benar;
Kecomelan apa2 pon; tiadalah kekal lama.
Melainkan-NYA.

Memang silap aku yg besar, tak round2 dalam FS dia b4 tulis msg tuh *damn!

Bila aku baca sepuluh kali msg tuh;
Takde laa aku nih nak balik mamat F nih..
NO..NO..NO… *(baca: gaya fara fauzana)

Aku cuma mahu jejaki sahabat lama *as per my msg to him.

Just; maybe, ulang lagi; maybe; if aku jadik wife dia; aku jugak akan hangin;
KAWAN MANA YG AKAN INGAT HARI LAHIR HUBBY AKU BERTAHUN2 LAMANYA..?? kan? Kalau *korang; korang mesti laa hangin gaks kan?
(*soalan ini khas untuk wanita sahaja. Org lelaki suka laa, pasal berkaitan dengan saham2..)

Dik su;
Akak mintak maaf yer! Seriyes akak nak mintak ampun…Akak salah… ampun!
Akak takkan, diulangi; tidak akan menghubungi; atau mengingati hari lahir suamimu yg tercinta itu. Ampun.

Jarak.kosta.merah: berjanji ikat sampai mati; hanya akan sayang ‘fahri’ku sahaja.

** tajuk entryku sebelum itu, STML: jika dia belum berpunya, nah..
kini, udah ada pendamping; bikin apa aku mahu ingat2 lagi.. kan?




2 comments:

tasikmerah said...

jejak kasih le ni...

||alis|| said...

kak tasek: baru nak jejak, dah hilang.. haih~