Nuffnang

Monday, April 20, 2009

[joe]... kau laa pojaan hatiku kini~

nampak pic diatas? dia ialah joe. waktu nih usianya baruuuu 20. tambun kan dia? kekonon chubby ala2 telly tubbies la konon. skrg nih belajar kat UK sana.. budak bijak. anak yatim. dan anak mak jugek.. mamat klantan. boleh dikatakan agak taksub ngan kisah 'family belalang' dia...
budak nih muda lagi.
tapi chubby.
.
.
*oit.. aku tak chubby eh... aku tough jer dik, lalala~
.
.
.
tapi bile dia ckp gemuk boleh buat dia kaya...
aku rasa cam 'eh biar betol budak nih...'
aku pon click laa kat entry yg berkaitan...
apa yg aku jumpa?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



KAU TENGOK DIA SEKARANG??????????????
.
.
.
sajer jer nak pose2 tepian tasik kan...
supaya nampak curve dia yg dah ala2 slim melim skrg nih...
yg pasti tak lama lagi mmg dia akan kalahkan..
curve aku yg tak brapa lama lagi akan hilang ke 'curve' an nyer....
.
.
ok la dik.. nnt akak tulis laa citer pasal n3 yg ko nak tuh.
kisahnyer benar...
moral ada.
lucu pon ada...
.
.
tapi tang lusyah tuh, ampun dan maaf dipinta.
akak nih pemikir suci dan naif.
aimsoriiiiiiiii....... meowww....
.
.
JKM: baik korang join! tak join rugi maa...
hadiah meletup!
[hadiah2 sume dari pocket money dia *bukan tajaan Mara]
click 'mari berkenalan ngan joe'.. SEKARANG JUGA!
.
.
.
sebelum terlupa: Selamat Hari Lahir yg ke -21 untuk Joe.
it's Today, rite?
.
.

12 comments:

Ms.Lilies said...

transformasi yg sungguh menakjubkan

yuyee cap limau said...

kak tetibe status saya solo palk..jom kak kenalkan saya ngn joe..huhu..ngn kumpul duit nk tunang nie..smpaT la ngn joe tu..hahaha..
larikssssssssssssss

||alis|| said...

kakmimi(hihi baru tau nama nyer!): kan? saya nih madang naikkkkkk jer, turun nyer idak... huhu..

dikyuyee: ko jgn dik.. kang blckberry ko kemana, joe kemana.. haha! lagi2 si joe pon dah verangan nak tawen cepat tuh...

Monkey D Luffy said...

kau tau ker aku JELES baca entri ni? ;p

||alis|| said...

zali: ala.. kalau ko nak aku buat n3 psal ko, sila laa gemuk kemudian kurus semula, gerenti aku boleh tulis 3-4pgs pasal ko nyer testimonial (sahaja), ha ha ha~

julietchun said...

aku pon tekejut tgk pic kat blog dia tadi. Weii,cer ko tny dia aizat penyanyi tu mkn produk dia ke? kakaka. Gamba tepi tasik tu buat aku terbyg2 ler,nasib ko adik aku joe,kekekek

||alis|| said...

kakjuliet: ahahaha! betol laa.. nasib dia adik.. abang2 dia plak sume dah fully booked... takpe, kalau dah kurus esok, 10 joe, 10 abg joe, malah 10 carlos pon kiter boleh carik, kan kak? hahaha!

kuIna Jentayutiara said...

salam kenal...
joe tgh tayang ke'slim'an...

birthday dia ker patutnya menghitung wktu...

||alis|| said...

kulna: salam kenal jua... tuh la tayang2 kekurusan dia, sgt slim kan? bday dia la kot, dia bz dk promo2 kemarin.. hiks~

joegrimjow said...

waaaa
kejinye diriku
sempat membalas ketika ini
sowieee sangt2
baru boley online

mekasey mekaseyy

||alis|| said...

joe: ala bro, akak takde hal la benda2 gini.. idea tak mari lagi nih, guano???

kakpiah said...

nih joegrimjow tu ker?
aku dah kompius..

tp kalo betoi dia..
wuih!! teruja aku nk tawu cemana dia buleh jadik kecik centu..
nih yg jeles nih..