Nuffnang

Friday, April 10, 2009

mahkluk tuhan paling ______...

bukan.. bukan mamat nih punca tajuk ku....


ni ha.... siput nih, apa ntah nama dia..
panggil siput laut jer la eh..

pstt.. kalau korang, korang termakan ke siput nih?


12 comments:

Tijah said...

bila ko gugel gamba nih? mlm jumaat td ker? hahaha....

||alis|| said...

kakjah: va va va... cepat ko terkomen eh..weh kak... aku dah edit laa.. takut maa.. silap2 b4 3pm ni aku buang n3 nih kang, plain jane..plain jane.. hahaa!

Ms.Lilies said...

wau weeeeeeeee....seksi siput ni

Tijah said...

mana aci edit2. wakakakaka....

||alis|| said...

kaklilies: tetap ngan watak 'plain jane' ku :D

kakjah: hehehe... aci..aci.. buka pintu... lalala~

julietchun said...

Salam jumaat adikku alis,

Tahniah kerana kamu telah menjadi seorang wanita sejati. Kalo makan siput tu jgn lupa baca doa makan yer. Kenang daku dalam makanmu.

paRi-paRi sYurGa said...

huh?
errrr.....
errrrmmmmm....
aaaaaaa.....
errrmmmm....
ntah.
aku blurr tgk gmbar "siput" ni...

kakpiah said...

entri ko yg nih begitu sinonim dgn mlm jemaat..
tu yg tijah laju jer ngomen tu..
wakakah!!

Tijah said...

piah...

yushadap!

||alis|| said...

kakjulietkusayang: aha..aha..aha... plain jane. oo wanita sejati yer... hehehe...

dikpepari: aku pon, in fact lagi blurr dari ko!

kakpiah: ape kaitan malam jemahat ngan sipot nih eh.. kakpiah penah makn ker sipot nih.

kakjah: yer la kakpiah, yushadappp~!! ahahaha!

julietchun said...

seksi ke siput ni? aku tutup mata tu yg taktau tuh,kakakaaa.

||alis|| said...

kakjuliet: ko tutup mata tapi bagi komen? itu lagi wanita sejati tuh.. hahaha!