Nuffnang

Saturday, April 4, 2009

mengaku cepat!

baik korang ngaku cepat! cepat ngaku... cepat...
pink, renda2 lagi...sapa suka pink??
haaa... aku tau sapa...hehehehe....
JKM: belog aku kaler biru oke..

14 comments:

julietchun said...

blog aku pink coklat, bkn pink okeh,kekekek.

Ms.Lilies said...

hamboiiii....sapa punya cepat amik...sikit punya baik dia balut tu hahhaa

yuyee cap limau said...

not me..hahaha..nie kak jah punyer kot..tgk saiz cm same jek..hahah

Tijah said...

wey..wey. akunyer bra kaler itam ok!!! seksi gittew. pastu tak sagging centu taw! pink2 tak main aahhh. err..ntah2 cok punya. sbb ada skali aritu dianya blog kaler pink ABC kejap! larikkkk!!!

Cik Pah said...

huhu...seksi.. ada wire ker takde?
alis, cik pah dh letak link awak kat umah cik pah yer..

||alis|| said...

kakjuliet: haa.. time2 nih sume mengelak yer.. hehehe...

kaklilies: haa.. amek.. selongggok tiga hengget, cepat3.. rapat3...

dikyuyee: ahaha... kakjah jugak yg kena, ops, seleb-briti kan kata beliau...

kakjah: dah.. dia nak tunjuk jari kat kakcok plak daa, dey mennachi, mung kata mung seleb-briti???

cikpah: ade wire ke tak? kalau aku jawab harus laa orang kata aku nyer plak kan.. haha!

kakcok: dimana komen kakcok nih, aku menunggu dan terus menunggu..

Tijah said...

kak cok takde. dia pegi jasko... tali bra dia putus. tu tgh cr yg baru la tu...dia pesan kat aku suh jawabkan jer on behalf of dia...

kan cok kan???

||alis|| said...

kakjah: va va va.... hahaha!

susudalambotol said...

hahahahhaaa! sgt kelakar gmbr tuuu. tak jadi saya nak muntah :P

||alis|| said...

puanHidd: hehehe.. sian dia. awak print out laa, tepek kat bilik air; asal nak uweekkk jer, pandang pic nih. haa.. petua ini juga berkesan buat adi :P

cokolat said...

hoiiiiiiiiiiiiiiiiiii...
tergerak hati nak bukak komen ni.
patutlahhhhhhhhhhh!
bangang tijah ni...

bra aku takde koleksi kaler fink ok!
itam ke, pepel ke.. ada arr.

ala tijah taknak mengaku
tu bra dia ok
bra dia yang kaler itam tu tapi dah turun kaler sebab kalor pegi bleach dengan clorox!

tengok sizepun tawu tu bukan size kak cok ok!

jah.. size piah ke tu????

cokolat said...

opsss... typo!

**kalor tu ekceli akak nak type = kalos**

wakakak!!

Tijah said...

cok, mungkin la..piah punyer. sbb aku tengok sepan dia cam agak tebal juer. hahaha...

||alis|| said...

aku tunggu komen kakpiah sepan pulek.. kita kembali bersiaran selepas ini, hahaha!