Nuffnang

Sunday, April 12, 2009

menjawab jer kejer nyer~

1. Letakkan gambar profile anda.

(sorry tak edit)

2. Terangkan apa maksud gambar itu.


maksud? takde apa sangat. icon nih menggambarkan saya suka mengambil gambar. itu saja. dan lagi saya kekal low profile, muka takmo kasi nampak sangat :D. lagi satu, gambar ini diambil semasa saya berada di Tanjung Piai, Johor atas rombongan photog Uitm Johor under kelokaan Abg Gai yang baik hati itu :)

3. Kenapa pilih gambar itu?

tiada apa alasan. dalam gambar tuh, saya berbaju gelap. saya mmg suka berbaju gelap gelap. alasannya? bleh tanya KakJah atau Baby T.. tapi saya sedih, baju yg saya pakai seperti gambar diatas itu, sudah lama jahanam 2,3 tahun lepas, pasal kesilapan budak mana ntah dalam wing haku tuh, terbubuh clorokx durjana... huhuu...


4 comments:

Tijah said...

feeling mamarazi la tu konon? hahahaa. apa2 pun time kasih la buat tag mak nih...lebiu! tetiba mak feeling lesbo la plaks...

||alis|| said...

kakjah: giler awal ko komen kak.. 9.03 ko dah komen? plaks tuh pepagi buta (yer, weekend kan, buta lagi la nih) lebyu lebyu kat haku.. ahahahhaha!

Monkey D Luffy said...

mamarazi!

||alis|| said...

zali: yer, best woo jadi mamarazi nih~