Nuffnang

Wednesday, May 20, 2009

award bersyarat ini diataja oleh kak TM



______________________________________________________

1. Nama panjang : idaman ialah ada "hajah" sebelum usiaku 35thn, amin.
2. Nama sederhana panjang: cik alis mysara
3. Nama pendek: alis
4. Berzodiak Gemini, (Mei 1982)
5. Rumah: bersendi di tapak warisan dunia, melaka.
6. Sukakan gadis yang berwajah... cam aisyah dlm ayat2 cinta.
7. Peminat tegar sume citer oversea kat dlm local, esp: kat ntv n 8tv.
8. Kerja: tunggu pinangan itu satu kerja dan ibadah jugak, kan?
9. Minat: makan, masak, merapu meraban, menulis.
10. Cita-cita: dok kat westeria lane n jadik wifey cam bree van de kamp, boleh?

Pra syarat untuk award kedua

The winner can put the logo on his/her awesome blog – done.
Link the person you received your award from - done.
Nominate at least 7 other blogs – oke!!!
Put links of those blogs on yours. - done!!!
Leave a message on the blogs of those you’ve nominated. – oke!

mangsa:
kakpiah
kakcok
kakmimi
kakjuliet
cikpah
anim
afiq

15 comments:

tasikmerah said...

gi blog aku. agak2 bulih cam aku tak? ha ha.

||alis|| said...

kakTM: buleh.. buleh.. ko pakai eyeshadow ke eyeliner 2-3 layer pon aku buleh cam ko.. hahaha!

Ms.Lilies said...

kenapakah daku menjadi mangsa????? uwwwaaaaaaa


eh cop cop.....tetiba terasa cam xde nama aku lak......*senyum2*

julietchun said...

aku rasa malu pada diri sendiri bila ko cakap ko minat masak,sedangkan aku kuali ngan periuk pun tak kenal lagi iskk...iskk...

||alis|| said...

kakmimi: dah sokali kan ko tak pasan ke hapa nih.. tuh no3 tuh.. ahaks!

||alis|| said...

kakjuliet: aku minat jer masak tuh. ayat pancing jer tuh kak, abaikan. abaikan. ahahaha!

julietchun said...

sapa yg nak ko pancing tuh? Lelaki yatimpiatu ke?ekekkekekeke.

Tijah said...

amin...

hahahaha....

paRi-paRi sYurGa said...

nama saye siti nur cantek...
sape anim tu kak?
adik akak eh?
oowwhhh.....
saye takde kena mengena dlm ini gambar...

joegrimjow said...

seb bek xde..

et said...

ngeh3..
akak minat cer kat 8tv ek...bgos3...same2 kt minat..
err...akak ke?? btol ek pggl akak? des!!

AfiQ said...

name aku kah iteww???
bkn name aku sophia loren ker kak?

Cik Pah said...

huhu... ohh hadiah ari tuh pun aku blom post lagi lah... tunggu yer

cokolat said...

aiyokk dapat award la tapi ujung2 apsal ada sikit task kena wat lak tu???

||alis|| said...

kakjuliet: lelaki yatim piatu? sudah pastinyer!

kakjah: apsal co UT takde buat pi umrah ke eh? haih. hujung2 china, vietnam, hahaha!

anim: ko jgn ngelat ehhhhhhh... ;P

joe: ku bagi mu pon, mu tak sudi, huh~

et: ahaha, sekalapl jumpa sudaaa.. best kan citer2 dlm tv tuh? akak? on jerk!

afiq: sudaa.. kang aku TERpanggey ko piahlorat plak kang.. marah kakpiah! ops~

cikpah: takpe cikpah, pos mesia running 24/7, ahaks~


kakcok: amek jer award dulu, hujung kalau takde idea nak buat n3, cekau jer tag nih, ahahaha!