Nuffnang

Thursday, May 21, 2009

tag dari pemilik shawl hajaba katanyer...

1) Apakah hubungan anda dengan insan yang mengetag anda?
teman blogging, aku adore dia mamat yg minat masak. hey, lelaki pandai masak seksi you..

2) 5 impression aku terhadap dia?
- dia salu feeling2 dia seksi di dapur, aku rasa...
- dia rajin buat tag yg aku bagi (dik, aku tetap bagi ko gelaran raja tag oke..)
- dia rajin masak
- dia boleh menjahit (WOW! lagi seksi ko kulihat afiq.. kah kah kah!)
- dia muda lagi, (dan aku feeling2 dah tua) ,aku rasa dia boleh berjaya dlm bidang yg dia ceburi.

3) Perkara paling memorable yang dia pernah lakukan kat anda?
owh, out from nowhere, dia tetibe follow aku, wah, terasa syahdu betol!

4) Perkara paling memorable yang dia cakap kat anda?
dia ckp 'biscoti de oat' buatan aku tuh best? iyer kan jer ler ;P

5) Kalo dia kekasih anda, anda akan....?
terus bertanya beliau: sanggup ke anda ber'kekasih'kan haku yg tua 10thn dari ko nih haa??

6) Kalo dia jadi musuh anda, anda akan...?
tetap jadi silent reader blog dia.. uhuks!

7) Kalo dia jadi kekasih anda, dia perlu improve dalam...?
sebelum dia ready nak improve hape2, better ko tanya dia soalan no 5 tadik tuh! ade bran?

8) Kalau dia jadi musuh anda, mungkin kerana...?
ntah la eh. pasal apa nak jadik musuh sesama kita? dunia sekarang dah melimpah org yg penuh hasad dengki. kenapa nak tambahkan lagi? eh meh sini sapa yg uat soalan tak best nih, aku nak face to face jap!

9) Overall impression tentang dia?
kagum teramat, pasal dia suka masak, n pandai menjahit :)

10) Da' most desirable things to do to her/him?
aku nak buang speak mata dia n soh dia pi buat lasik. mata yg cantik tak elok tersorok bawah speak mata hokeh...

11) Apakah anda rasa pandangan orang terhadap anda?
ha? pandangan org terhadap aku? biasa jer laa.. pasal aku nih org, bukan alien atau bini obama~

12) The character of you for yourself?
witty yet pemalu. ha.. sila imejin.

13) On contrary, the character you hate bout' you?
self esteem kena betolkan level dia.

14) The ideal person you want to be with....
dia ialah fahri yg meminjamkan rusuk kirinya padaku sejak loh mahfuz. belom ketemu tapi aku sentiasa doa yg baik2 untuk dia ;)

15) For people who likes you, feel something bout' them!
terharu, nak pelok, bagi yg boleh dipeluk. nak say tengs for those yg aku tak boleh nak pelok~

16) Nak tag....

sapa yg rasa dia teman blog aku yg best, sila laa... sila..sila.. jgn malu!

5 comments:

::@FiQ said...

sye sgt teharu!!
auuuwwww.....
iskk.iskkk...iskkkk
time kaseh kerane mnjawab tag yang penuh ampu'an ini....
heheheheheheh


"- dia muda lagi, (dan aku feeling2 dah tua) ,aku rasa dia boleh berjaya dlm bidang yg dia ceburi."

sye sgt teharu!! ini adalah siriyes!

cokolat said...

ehh.. laki pandai masak ni seksi eks?

afiq.. ko bila nak pakai 2pises ni??

julietchun said...

ayahku tak nampak seksi tem masak, di mana silapnyer?

Tijah said...

ini adalah siriyes!

*aku dah pitam baca puji2an tu...

||alis|| said...

afiq: bile ko dah 27thn, and tak banyak benda ko boleh nak ubah, dan jumpa some1 yg baru 18, dan teruja ngan apa yg dia buat, itu laa nasihat terbaik si 27 bleh bagi kat si 18. pilih bidang yg KO MINAT!

kakcok: seksi oke, cer tgk cep wan? ahaha!

kakjuliet: cer tgk plak cep nazri (anak cep wan), seksi bukan? dan beliau masih bujang.

kakjah: pitam? takyah laa.. ko pitam aku bleh tolong antar pi klnik, tapi naik kobau bajak ko eh? kahkahkah!