Nuffnang

Friday, May 15, 2009

di sebalik gambar, tersirat sesuatu...

ini pic yg biasa aku, kau, dia lihat...

tapi yg ini???

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.



ya ampun...
benar, ini ialah the other side of pic di atas.
haha!
.
.
.

13 comments:

Tijah said...

aku syak gay akan suka pemandangan dr blakang tu...

julietchun said...

ari jemaat yg mulia nih cer bagi gamba yg baik2 skit,kekeekkeke.

Cik Pah said...

nasib baik jantan.. kalau pompuan cik pah rase tempat nih lagi jd tumpuan orang ramai

Ms.Lilies said...

errkkkkk....camni punya pose pun ada ka

cokolat said...

nice view ok!

Ungku Nor said...

errrkk..

seb baik tak terinzal..hahahaha ;p

||alis|| said...

kakjah: gay? hahaha!

kakjuliet: terpose, nak buat lagu mana.. hihiks~

cikpah: ahaha.. kiter 1st taim tgk pic belakang tuh~

kakmimi: uhuks! mmg laa kan diorg nih..

kakcok: ting tong! kakak! ku merinduimu!

kaknor: ahaks! aper tuh? aper tuh? kih kih!

tasikmerah said...

kah kah. aku kompom ko minat gambor yg no 2 tu kan? hahaha...



.

||alis|| said...

kakTM: eh, aku ke ko yg sokaaa kak? hihihi!

Monkey D Luffy said...

kakaka

siol jer

green said...

seriously??
cute butt nway..
wakaka~

kueh bakar said...

agaknya 4 patung ni memang gay laaa

||alis|| said...

zali: mmg bengang jer kan, hiks!

green: cute??? ahahaha!

bakar berlauk: kot... mmg gay, kot...