Nuffnang

Friday, May 15, 2009

Malaysia hit with first A(H1N1) flu case

http://www.malaysiakini.com/news/104378


aku jumpa kat sini. tak banyak diperkatakan..

so aku harap kamu semua minum la banyak air n jaga persekitaran oke..

i lap you!

8 comments:

Ms.Lilies said...

tocei for the info

joegrimjow said...

abgku berkhidmat di sana
sihh
runsing

AfiQ said...

adekah btol ini!
cpattt top pintu umah segale!

tag anda telah di jwab!*

qishie said...

hmm

virus ni merebak melalui udara.
tu yang bahaya tu.

hmm

Penari.Gendut said...

Wow really?? Wahhh, itu petanda tidak bagus!!

Eh, tapi macam kelakar tau, kat sini, I don't hear the hype about swine flu as much as the hype over there in Malaysia. Padahal kat sini dah beribu-ribu cases kan?

||alis|| said...

kakmimi: sama kaseh. sentap la kejap masa dapat tau...

joe: bawak bersabar... kalau segala langkah diikuti, insya'allah abang kamu tidak apa2.

afiq: uhuks~ paranoid, kan? aka pon! huhu! *oke tengs :)~

alia: huhu.. kan? kat sini siap ada A(H1N1), ada mengitis, terbaru ada wabak ape-ntah kat Penang. komplet pakej babe! you take care babe~

||alis|| said...

dr qishie: haa... doktor, sila beri tips terbaik.. minum banyak air, membantu tak?

||alis|| said...

typo error *meningitis*