Nuffnang

Friday, May 15, 2009

yer la.. yer la.. aku buat!

tag ini ihsan dari adik pari pari (anim)
anda rasa anda hot?
hot.. mana tak hot, aku dikelilingi oleh mereka yg hot2 belaka!

upload gambar kegemaran anda


kenapa suka gambar nih?
suka psal aku yg tukang snap ;), mengingatkan aku kepada kehidupan, golongan yg lemah, dan kasih sayang... adik dia yg still dlm telur lagi satu tuh gagal ditetas. burung nih aku tak tau nama apa, dia jenis liar, tapi bersarang dlm pasu pokok hiasan depan pintu hall rumah aku! ada yg ckp rezeki :)

bila kali terakhir makan pizza?
bile eh? ala pizza yg aku buat sendiri tuh, luper la, tapi bulan lepas, kot.

lagu terakhir yg anda dengar?
masih lagi dengar, iaitu MASIH by andy flop poppy. oh tidak..

apa yg anda buat selain selesaikan tag ini?
sebab aku dgr lagu tuh, so aku TERpaksa verangankan pakwe lama yg bakal jadik suami org lain on 31may nih. uhuks!

selain nama anda sendiri, anda suka dipanggil ngan nama apa?
angelina jolie, nama pendek panggey jer angie, mesra sikit!

mangsa tag seterusnya;
afiq
sufy
joe
kapten zali
kaklililes
dan sapa2 yg terasa dia blom penah buat lagi tag nih~


siapa no 1?
afiq, dia latest follower den. minat masak. i like..

sapa no 4?
zali. kapten yg nak pakai pink waktu gath nnt... aku nak tgkkk!

kata sesuatu ttg no 5?
kak mimi...ibu kepada 2 puteri yg lawa2....

siapa no 3?
joe, mamat klate yg kaya jual herbalife, pastu blaja enjin kat UK, pastu anak manja, uwek!

sapa no 2?
sufy. comel ooo dia nih. cam anak patung!

pesanan untuk no 6?
takde, sebab none.


_________________________________________________________

selingan:
aku berjaya menjejaki gambar masa interview! yes! cilok dari JPN nyer website.
mana aku? aku yg berdiri palingggg depan, betol2 depan petugas yg dok bz semak borang2 kat atas tuh.... aku berdepan ngan staff yg bertudung peach tuh.. aku plak yg bertudung putih baju merah, tangan pegang tiang! yer la.. yer la.. dia amek part belakang aku jer! uhuks!
(klik gambar untuk lebih jelas)


9 comments:

joegrimjow said...

jap
gambo atas tu kaitan apew ek?

joegrimjow said...

soklan ku xterjawab..

_ciK ja_ said...

hohohoh.. cikja pun berjaya jejak gmbr,.. ade 3.. hahaha..

paRi-paRi sYurGa said...

huhh....
naseb anim tak pegi....
dh lah tgh demam....
mau pengsan.....
kuar front page plak nti.....
hehehe

Tijah said...

mana? mana????

AfiQ said...

kenaper???
err...
aku rse aku cam nmpak nme aku*
ye ke?
bkn nme aku
tom kuwoss ker?

||alis|| said...

joe: ala mu nih, baca la tag aku tuh.. n3 nih split n3.. 2 in 1 :)

cikja: TIGA...??????? huawarghhhh!!!

anim: staff daftar sampai kena himpit ngan meja tuh dik...

kakjah: klik la pic tuh kakjah, tak pon kiter jumpa jer la nnt eh.. in person lagik, hahaha!

afiq: sudah... ko jgn bebuat tak nmpk, kang aku ratu tag, ko raja tag aku bagi kang! hihi!

tasikmerah said...

interbiew kt mana tu lis?

||alis|| said...

kakTM: JPN ler kak.. 13may.. mmg peristiwa berdarah aku rasa! grrr...