Nuffnang

Friday, May 22, 2009

NATM, Patisfrance... dan Uncle Din.

21may, tgk ini wayang.
kalau ada sambung NATM 3,4,5 pon, aku nak tgk jugak!


lihat; itu adik aku yg poyo;
konon nak spent time ngan dia tgk movie;
end up; asekkkkk la ngan hp dia, sms2..
grrr...!


singgah patisfrance;
teringin; beli geleto tiramisu & belgium dark choc;
2 scoop rm5.60.
mahal pon anak tekak jgn di-anaktiri-kan.
pastu beli roti2 patisfrance sampai 2 kali masuk kedai;
macam tiada hari esok!
------------------------------------------------------------


pi jenguk uncle din; lihat;
troli terbesar; dia soh teka berapa nilai..
malas aku!


balik mydin mitc; singgah makan kat Ikan Bakar Malim
ibu aku tros tuju pengat kiosk;
aha... pengat labu; boleh laa..
.
.

12 comments:

Ms.Lilies said...

best x yg 2nd punya movie ni? anak aku dah meroyan ajak pi tgk ni

julietchun said...

eskrem? diet. eskrem? diettttttlah.

tasikmerah said...

cis! makan tak hajak aku yg nk marah nih... ha ha.



.

tasikmerah said...

esok befday ko kan lis....

hepi befday sayangggggggggg....

:)



.

joegrimjow said...

antara cite ku mahu tonton nantii

||alis|| said...

kakmimi: so-so la kakak.. rasenyer yg 1st lagi best ;)

kakjuliet: pas makan Otai makan laa geleto, dia tak byk kalori, belen la skett diet ko ;p

kakTM: acececece.. marah la tuh? geletek skett meh.. makaseh wish. masa nih mak aku tgh sakit2 bertarung nyawa nih, lahir 12.30am kang.

joe: tgk la joe, yg tangkap tuh ade 3cupids, jonas-brothers, nyanyi 'my heart will go on', sgt manis. n the thinker said "FIRE POWER!!" ngan lagak tersendiri.

SuFy said...

haluw sis..hehe..pe kaba?

waa..nak try makan ikan bakar kat ikan bakar malim tuh..sedap ke?ngee

Cik Pah said...

patisfrance ? kat kl ade tak ?

||alis|| said...

adik sufy: haluuu ;). ikan bakar malim ada kat area melaka, nnt mai melaka try la eh ;)

cikpah: try carik kak. kiter kat melaka nih. roti2 dia lagi best dari roti JJ (ops!)... lupe nak shoot roti psal mkn tak hengat camera ;P

paRi-paRi sYurGa said...

heh...
hampeh....
g mkn tghari tak ajak org...
nk geng dgn kak tasek lah...
hehehehe.

cokolat said...

ko tau tak anak aku dah rekues nak tgk NATM2 tu.. sebab part 1 babah dia pandai sgt g beli dvd bagi dia tgk!

||alis|| said...

anim: ahaks! aku p ngan family la yang uiiii ;P

kakcok: ahaha! sila laa tgk citer dia ;). the thinker ckp "i'm thinking...i'm thinking.." bebanyak kali then ckp "FIRE POWER!", kelakar laa..