Nuffnang

Sunday, June 14, 2009

makhluk kesayangan nabi ;)

Kucing ni dikesan meminta sedekah kat sebuah bandar di rusia. Dia hanya duduk di suatu kawasan, pastu ada nota disebelahnya “needmoney for meat and fish, bless you”. Yang bagusnya kucing ni langsung tak berganjak dari tempatnya. Pemilik kucing ni ade menceritakan bagaimana dia menyelamatkan kucing ni daripada disembelih…tragis…Disebabkan dia sudah memiliki binatang peliharaan sendiri dan tidak mampu bela kucing ni, jadi dia membiarkan kucing ni mencari duitnya sendiri….ceh, untung beb.
.
.

9 comments:

haruan tasek said...

banyak tu dapat wet... boleh makan ikan besar

||alis|| said...

haruan: oit, awalnyer hari mggu 9am dah o9 nih.. haha.. ikan besar.. ikan besar.. lalala~

Precious said...

Waahhh ... lumayan. Sat agi, ada le yang wat cam nih kat Msia ... Nanti kita tengok akan dapat brapa? Hiks!

||alis|| said...

precious: hihi.. tak tahan, mesia pon nak buat eh? kuceen tuh kena gromming lelawa la.. baru masyukkk~

Ms.Lilies said...

ehhhh tu kucing aku tu kan....

||alis|| said...

kakmimi: wah.. dan2 laa nak jadik madame miminova, pastu ada anak nama syirakova dan zarapova eh.. va va va... larikkkk!!!!!

Monkey D Luffy said...

boleh kaya itu kucing

naqiubex said...

Bukankah kucing in yang telah membeli bmw ku...........???

||alis|| said...

zali: mahu sekor? ku punya bakanya. imported.

naqib: bmw kamu? berapa siri punya? hihi...