Nuffnang

Tuesday, June 16, 2009

[pendorong caltex]

ini ialah wall paper lappy aku;
buat masa ni....
.
.
kalau aku terasa malas;
-nak jenguk akaun clients
-nak update blog sendiri
-malas masak
-malas ngemas
-dll
.
.
.
.
aku akan baca kat lappy, and terus buat, insya'allah...
jemenai selalunya tidak perlu motivasi dari luar;
ianya datang dari dalaman, atau diri sendiri..
;)
.
.
.
kamu, bagaimana? perlu motivasi hari ini?
.
.
.

9 comments:

Ms.Lilies said...

Aku hari2 bermotivasi selagi laki aku x outstation wakakaka

Monkey D Luffy said...

cewah!

bermotivasi

||alis|| said...

kakmimi: huawaa..... duta mak dara bile komen.. amboi! hihiii..

zali: mesti.. walau sekarang aku demam dah 2 hari, harus aku hapdet belog ini ;P

Tijah said...

motivasi aku niari...

ayam panggang. heheheh

||alis|| said...
This comment has been removed by the author.
||alis|| said...

kakjah: waa.. sangat motivasi tuh.. tepek eh resepi nnt ;) (org dapat oven baru la kata nyer, kan? gigih kak, jgn tak gigih!!)

haruan tasek said...

hari nie baru lepas kena motivasi oleh ustaz... insaf

julietchun said...

kalo tulis kat pintu bilik kata2 motivasi tak buleh ke? tgk kat lappy glamer sikit,kekekekke.

||alis|| said...

haruan: haa.. itu motivasi lagi baik... troop kamu nakal eh?

kakjuliet: itu dah penah try, tak jalan laa.. hahaha!