Nuffnang

Monday, June 29, 2009

please tell them

Check with your handphone, make sure that your handphone can still make a call before you enter a restroom. And after entering into that particular toilet, if your phone cannot make a call out (this is due to the interference of fibre optic during implementation) , it means that there is a HIDDEN CAMERA inside, so be very cautious ladies!!

17 comments:

joegrimjow said...

wahaaaa
bahaya2

julietchun said...

nak buang air pun kena pilih tandas yg btl2 nih. psttt: seronok gi ladang kambing,hehehe.

||alis|| said...

joe: haa.. kamu tahu kan pasa menda2 nih?? hihi..

kakjuliet: ahahaha! tak jadik 4x4, lepak kandang kambing plak~

Ms.Lilies said...

pasni asal nak melabur je kat public toilet harus check signal....ate kalo dah terdesak giler x tahan sempat ke nak check signal bagai??

kang ada yg sembelit wahahaha

||alis|| said...

kakmimi: takut terus buasir jer.. wakakakaka!

cikgu mas said...

dear alis

wah bahayer yer..nasib baik hphone cikgu handphone cap ayam..takde camera bagai..

::@FiQ said...

eii bahye....
kne jejage nih...
aku lak kne jage2 ek***

green apple said...

wohoooo...ye ke?

ap motif kamera kat toilet?

||alis|| said...

cikgumas: skrg zaman berjaga2 kan cikgu? hmm...

@fiq: hehehe... semua orang kena berjaga2 lani.. manusia nih kan pelbagai2 dik?

kakdi: motip dia supaya dapat laa record ko buat apa dlm toilet tuh, membaca ke, ngaji ke, main sudoku ker... ahaha!

haruan tasek said...

lelaki pun kena jaga2 juga ke?

||alis|| said...

haruan: sama bahayanya! hehehe...

qishie said...

kat malaysia kah?


dem!tetibe rasa nak pakai pampers je

||alis|| said...

qishie aka dr kecik! ko jgn buat lawak eh.. ahahaha!

et said...

takot..xnk la masuk tandas public lgk nih..huhuhuuu~

owh, kak, sye wat iklan cer ni kat blog sye skali ek..ade la ala2 manciplak nih..heheheee~

||alis|| said...

et: ahahha.. amek la dik, akak pon kopipes kekdahnya~

JO said...

huish, iye ke? kene cek ni. tak psl2 je kan nampak kite tgh push berak

T_T

||alis|| said...

joy: ko mmg sengal la kan? ahahaha! *terbayang muka hazab ko kena sembelit~ lalala!