Nuffnang

Friday, July 10, 2009

gua dah jawab, puan lawyer, i rest my case.

THREE NAMES THAT FRIENDS CALL YOU]
1. alis
2. anjelina
3. kak alis
.
.
.
THREE MOST IMPORTANT DATES IN YOUR LIFE
1. every 25dec, tarikh tunang parents.
2. every 14feb, tarikh kawen parents
3. every 23may, bday aku
.
.
.

THREE THINGS YOU'VE DONE IN THE LAST 30 MINUTES
1. open my lappy
2. update blog yg mula naik sawang nih...
3. minum teh halia (demam selsema)
.
.
.
THREE WAYS TO BE HAPPY
1. kumpul whole family, cuti2 makan2....
2. jumpa kawan2.., cuti2, makan2 jugak..
3. blogging, jumpa kawan2 blog, dan chatting2.. ;P
.
.
.

THREE GIFTS YOU WOULD LIKE TO RECEIVE
1. pemberian dari family dan kawan2..
2. tanah beserta banglo sebiji (untuk dibuat perlindungan selesa anak2 yatim dan tahfiz)
3. kiriman doa dari sesiapa sahaja untuk aku bila aku dah takde kelak ;)
.
.
.
THREE OF YOUR FAV. HOBBIES
1. reading apa jua buku yg mendatangkan apa jua ilmu
2. riadah
3. buat apa yg aku suka, alone.
.
.
.
THREE FAVORITE DRINKS
1. apa jua yg berais
2. apa jua yg suam suam kuku
3. lecikang
.
.
.
THREE FAVORITE COLORS
hijau, pink, dan seangkatan.
.
.
.
THREE U LOVE SO MUCH
tak mahu 3 jer, aku sayang semuanya ;)
.
.
.
THREE WHO DO YOU THINK WILL ANSWER THIS SURVEY
SEMUA KAWAN2 BLOGGER YG BAIK HATI, SILA JAWAB. WAJIBUL GHUNNAH NIH YER....
.
.
.

10 comments:

Tijah said...

aku fes kan?

Tijah said...

yer..itu melayakkan aku mendapat imuniti utk tidak menjawab tag.

ala2 biggest loser...

alhamdulillah. syukur kepada Allah..

Na Shari said...

meh la cikna jawab...ada gak modal nak update entri...kui kui kui...

||alis|| said...

kakjah: ko mmg kan kakak... org ghindu dia, dia tak ghindu pon kat org, huhuhuhu!

cikna: dah selamat baca dah pon tag cikna, ngeee.. ;P

Tijah said...

sbb gindu la aku post sampai 2 kali tu. tapi aku cam tak sanggup nak buat tag. wakakaka...

cikgu mas said...

salam aliiss

sebab kite cayaaang kt u..kita rasa cam nk laaayaan jer lah..coz awak cayang kt kite bigggggggggg..

||alis|| said...

kakjah: oke la.. sebab ko ghindu aku, aku luluskan skrg jugak! agagaga~

CM: waa... dah pandai nak shortform nick cikgu nih, hehehee.. buat, jgn tak buat yer cikgu ;P

green apple said...

konfem 5 minit je ko buat tag ni kan?

||alis|| said...

kakDi: ahahaa!!!! aku mana leh celen ko kak.... sekali jawab tag mahu 5jam org membacanyer, kekkekke~

aYu said...

kak lis.. emm..cam best jer..ehehhee