Nuffnang

Thursday, July 2, 2009

just amazing!

.
At 12hr 34 minutes and 56 seconds..
.
on the 7th of August this year...
.
the time and date will be:
.
.
.
.
.
12:34:56 07/08/09
.
.
.
:)
.

9 comments:

Na Shari said...

Birthday Alis ye?

mo0ney said...

hohoho..dah tentulah camtuh..any concern on that date??

julietchun said...

adakah fahri akan muncul pada hari tu? ahakssss.beli nombor ekor agak2 kena tak 1st prize?kekekeke

Ms.Lilies said...

Ko buat entry dik time tu hehe

Na Shari said...

Alis dearie,

Resepi jelly kelapa tu boleh ambik kat my resepi...

Tapi akak tak ikut sangat resepinya.Jelly kelapa tu akak baru first time buat..Nanti la kalau dua tiga kali try and error, akak publish resepi ye... :)

Tijah said...

apo tu?

||alis|| said...

cikna: bukan. bday saya dah lepas 23may82 :)

muni: nan ado concern2 bagai, sajer :P. eh aku asek lupa kan nak tepek rupa kawan aku yg sebijik muka ko tuh.. haih.

kakmimi: tgk laa kalau aku panjang umo, ahahah!

cikna: baik, tq ;)

kakjah: takdo apo ;D

JO said...

apa ni alis? nak tau gk. haha.

anyway, hpy belated bday. ko ni tua
stahun rupanya dari bf aku XP
kalo nk nikah nty jmpot aku na

||alis|| said...

joy: weh apa plak tarikh nikah weh...

*walau aku penah angan2 nak nikah 080809! muahahaha!