Nuffnang

Friday, July 17, 2009

sebelum dan selepas....

sebelum keluar rumah demi ilmu:
-aku cukup risau sama penerimaan orang ramai terhadap aku yg rocks ini.
-no more masak masak di rumah, means no more makan sedap sedap.
-no more masakan ibu.
-no more tv, means no more betty, prison break, tv3, 8tv, nur kasih (tapi last2 sanggup balik umah)
-no more internet 24/7 (-_-")
-..... banyak lagi aa no more.


selepas keluar rumah demi ilmu:
-balik umah hujung minggu dah 2 mggu nih mesti teringat adik2 kat umah sana, dah makankah mereka? (buat msa nih dapur rumah kosong, blom punya dapur gas)
-rindu kat adik adik yg suka suki aku bubuh nama glemekr kat mereka eg: "bio-aura", "maikel jeksen", "anggur", "sahabat", "faizal tahir", "akhil hayy", "nabil raja lawak", "maya karin", dynas", dan lain lain.
-OK, RAMAI BUDAK KURSUS AKU RUPA ARTIS, INI SERIUS, HAHAHA! *satu hari aku post pics ya..
-rindu sama lorat kelantan kak hanis (pasir mas originated tapi dah 5 thn duduk di melaka), sampaikan kami satu rumah kalau borak sama dia atau sama budak2 rumah, mesti nak ghoyak jugak bahse kelantan, agagagagaga!
-paling syok, baru 1 mggu blajar, aku dah kena buat 4 proposal. sangat "teruja" ok!




mggu nih dah ada dapur; so tak sabar nak masak, YAHOOOOOOOOOOOO!!!!
*penat la weh hari hari harung nasi putih, tomyam campur, nasi goreng pattaya, nasi goreng ikan masin, maggi kari, biskut lemak jacobs, roti inti kaya dan sebagainya.

7 comments:

mo0ney said...

i'll miss my old me too...uhuhu

Ms.Lilies said...

tapi ko balik gakkan tgk nur kasih wakakakaka

||alis|| said...

muni: kan? sebab rindu aku sanggup jadik student balik ;P

kakmimi: tuh tayangan wajib tgk tuh, kekeke

julietchun said...

ingatnye bila ko study balik ni takde ler n3 masak2, rupanya semangat chef tu dibawa ke rumah bujang gak,hehe.

||alis|| said...

kakjuliet: agagaggaa!!!!

Monkey D Luffy said...

homesick dah ker?

||alis|| said...

zali: homesick mende nyer, aku balik tiap jumahat-ahad, balik umah semata2 nak tgk nur kasih tv3, heheheheeee!