Nuffnang

Saturday, July 18, 2009

sumpah aku tak akan bagi lappy aku buat model untuk lecture!!!!!! (again)

3pm- kelas bermula semula setelah rehat untuk solat n makan.

3.30pm- kelas belum mula lagi sebab lappy pegawai pengajar tak bleh nak ngam/attch ngan projector kelas.

3.45pm- pegawai pengajar minta sesiapa yg punya lappy sudi untuk dipinjamkan. sebab aku duduk depan, maka aku bagi la pinjam, tanpa sedar............. INTERNET AKU SEDANG ON!


memula aku tak pasan sangat..... tapi bile aku lihat YM aku muka dia smiley kaler kuning, instead of kaler kelabu aku terus macam: ALAMAK! HABIS LA...

ok selanjutnya... tgh2 pegawai tuh celoteh punya celoteh... alih2....


"BUZZ!!!!!!!!!!!!!!! WOI ALIS KO NIH TGH ONLINE KER OFFLINE? KO SAJA OFFLINE KAN? AKU TAHU......HAHAHA!!!!!" (PASTU DITIBAINYA TEKAN BANYAK BANYAK MUKA SMILEY MACAM MACAM GAYA!!!!!)"



HAMPAS.... BUDAK BUDAK SUME TERKEJUT, hahahahaha! jangan tanya la aku punya muka punya kulit tebal bape inci!~


pastu aku terus menonong ke depan, pangkah cam biasa. sekali lagi, lupe nak off internet aku... KALUT PUNYA PASAL KOT~ nasib laaa tak kuar msg ym yg bukan bukan lagi... kalau tak nahas aku.

cuma bile nak masuk jam 5pm.. yg ada hanya laa...
"diana ishak is now offline"
"ct eja is now offline"
"wina fren is now offline...." (yang ini ulang ulang sampai 5-6kali, hahahaha! kak win, kak win...)

nasib baik la tak kuar nama2 lain... yang kuar sume nama pompuan jer, kekekekkee!


.
.
.
.

16 comments:

lea said...

huhu
nasib baek yg antar msg bese jer
kalo bf ker
kantoi..hik3

paRi-paRi sYurGa said...

muahahahahhahahahahaha....
terima kasih kerana menceriakan ujung mingu saye..
adehhh kak oiiii...
anim nak try nanti lah...
bagi lah jadual kelas akak.. hehehehe.

aYu said...

hak3..kak alis..
lawak gilerrr...ahahaahha

dude said...

kah kah kah ...

lawak seh...

baper inci tebal yek time tuh?huhu

mo0ney said...

aku kena camnih semlm.tgh meeting tetba bos nk view sumthing guna my monitor.tetiba lots of jiwang2 ym pop up.gila ah. blushing.rasa nk resign

Tijah said...

seb baik x kuar...congratulation! u r now half way to las vegas. huhuhu

khaiza said...

kelakar lah alis ni..nyaris yg hantar perempuan..kalu tak lagi malu..

Ms.Lilies said...

Sib baik aku tak menyumbang kepada kemaluan opppppssssss rasa malu ko ekekkeke

||alis|| said...

salam kasih serta sayang;

lea: yang, gua takde bf yet, sapa nak YM jiwang2 kat aku.. hehehee!

anim: ko suka gelakkan akak eh? siap ko, hujung simpang, minggu nih kita jumpa la kalau tak puas hati! kakaka!

ayu: tuh laa.. mmg seriau tau, dah laa akak tgh YM ngan sorg akak nih, bincang pasal keje/lofe masing2.. kekekeke!

faizulPaijan: suka ko kan? mencik!

muni: gile malu, kan? waaa.... nasib laaa aku spesis yg toyer...

kakjah: mmg! takut gak kuar yg bukan2, aku ada satu nih, salu kuar "hi... kamu mahu hot chicks? sila balas msg ini" BODOH!

khai: tuh laa.. takutttt sangat jejaka2 yg hantar msg YM tuh tau~ grrr..

kakmimi: AKU PALING TAKUT MSG YM KO YG KUAR KAK, MASA TIME AKU CURIK2 YM NGAN KO TUH LAA...! wakkakakaa!

Monkey D Luffy said...

hahaha

hampeh

green apple said...

diana ishak tu aku kah???

hahah.
nasib baik la bukan diana ishak tu punya laptop kan.

kalau tak sure tetiba kuar YM mamat2 mana nak jual kote.

Lagi gila okkkkkkk.
Harus keluar kelas straight naik tingkat atas sekali, terjun!

Dj Epoi said...

Salam....Singgah Sahabat
Gua dah link kat Blog Lu ngn Blog Gua......

Sorry tak perasan arrrr....hehheheh
Banyak sangat yg masuk link ngn Blog Gua...

Ok Sahabat Mulai hari nih kita berkawan k....Tq...

||alis|| said...

zali: hahaha.. harun salim bachik btol ko kan????

kakDI: sah 100% diana ishak itu ialah ko! oho, kalau laptop ko, harus aku mati kejung, dlm kelas tuh sume future ustaz/ustazah oiii! (kecuali fews termasuk aku)

djepoi: salam. baik :). dah jadik follower kamu pun, hehehe..

tasikmerah said...

kih kih kih... hambik kau! ha ha.


.

||alis|| said...

kakTM: kahkahkah! suka ko eh kakak! huhuhuhu!

||alis|| said...

kakTM: kahkahkah! suka ko eh kakak! huhuhuhu!