Nuffnang

Tuesday, August 4, 2009

DAH TAU TAK?







KORANG DAH TAU KAN?

YG TAK TAU, SILA BAGITAU AKU EH..

13 comments:

paRi-paRi sYurGa said...

kak..ape link? gmbar kecik lah.

Ms.Lilies said...

nengok muka pun aku tak kenal...

ye...aku tak tawu...

tambah skit...tak kenal jua hahaha

||alis|| said...

anim... kak mimi.. tunggu yg lain nyer respon nyer ;)

makaseh~

cikgu mas said...

sapa ni liss?...ko ni macam2 lah idea ko!!!fahri ker ni???yg jelas cikgu langsung tak tahu butir bicara...bagi per `clear kan

cikgu mas said...
This comment has been removed by the author.
Long Talk, Tall, Dark n Handsome said...

ni yg direct citer sepet, gubra, iklan petronas etc.. tu ek kak..?

afiq said...

aku da lame tawu dah..ayah aku gitau dulu..huhu..tapi mak die sndrik cakap...die lahir,hidup dan mati sebagai wanita...

||alis|| said...

salam semua:

yer, dia ialah arwah Y*smin Ahmad.

apa pon urusan, antara dia dgn pencipta-nya.

tapi as human being, aku sebenarnya hormati kerja beliau. al-fatihah tetap dihulurkan.. tuh jer.

anim, akak tak dapat laa link yg btol, pasal akak dapat nih pon from my email..

afiq: ko pure muar'ian lagi ko tau kan..

*mo0ney_seLamaH* said...

dah tahu lama dah..apapun dia xmintk lahir camtuh..

Nina said...

erm,sebab artikel ni amat misleading,ramai org ingat dia ni transgender,padahal dia KHUNSA.tak paham nape org ckp 'itu hal dia dgn Pencipta'.Come on lah,ni sama kes cam waris jari hantu.ramai org mmg tau dia khunsa.sebab artikel ni 'layan' yasmin cam tranny,kosmo sampai kena ugut dgn media besar nk diboikot.in d end kosmo mintak maap.hmm,org da mati baru brani nk speku

||alis|| said...

salam kawan2...

yer la kan, yg dah pergi tetap pergi.. tapi kalau arwah n family tahu awal2 arwah khunsa, kenapa bleh amek 2-2 jantina? kalau 1970-an dia bleh jadik zulkiflee, kenapa last2 pilih jadi yasmin? tolong clarify sket mindaku yg kusut ini, boleh?

err..ada yg kata arwah punya 1 anak dengan suami lama arwah, kan?

Nina said...

whoops sis,i wrote wif no harm meant for u.as sum1 who knows her(yelah, jumpa je ;p)in person,saya geram tahap babeng dgn wartawan n editor xde telur tu. auntie dibesarkan sbg laki,at least family dia yg hrp cmtu.tp da besar,sume ikut naluri sndr la kan.keadaan pun mengizinkan.dia siap tny ulama sndr pasal nak jd pompuan tu.err,bab anak tak tau,tak amek port.penah jumpa yasmin bape kali je,tau sume cite ni pon dr my mom,tak tepikir nak tnye bab anak.

||alis|| said...

nina: tq sooo much atas info yg personal sebegini. nak jelaskan yg kabur nih kadang2 payah jugak kan.. :)

saya tetap doakan dia ditempatkan disisi org2 yg diberi rahmahNya.

as per i wrote b4 nih, saya kagum banyak sama yasmin ahmad.

al fatihah buat arwah.