Nuffnang

Saturday, August 22, 2009

pertama terawih dan soalan mudah

malam tadi terawih pertama bersama adik2 kat masjid...

naik kete..

belum 5 minit kete bergerak...

........"mintak mak, kuih sepotong... lalala..." (suara sumbangan oleh adik bongsuku)

WOIT WOIT....

TERAWIH PON BELUM SEKALI DAH NYANYI LAGU RAYA???

adoiii aiiii!!!!

--------------

p/s: Korang, aku nak tanya sebelum bukak puasa nih, soalan mudah jer..

Mi segera perisa babi boleh makan ke tak?

Mudah, kan?


.

7 comments:

Monkey D Luffy said...

ada ke jual mi tu?

cun09 said...

salam...
jawapan pun rasa mudah ^-^
***B.A.B.I.***

||alis|| said...

haji rozali: ada, kat singapore ;)

hajah liza: hmmm... soalan perangkap nih tau liza, fikir2 kan. nnt alis bagi jawapan ;P

fndrocka said...

tak pernah dgr lak perisa nama2 binatang..kalau ada bahan2 drpd babi dah confirm2 tak boleh..

Ros Illiyyuun said...

Salam, mesti boleh nye babi makan mi segera tu...hehe...beto kan jawapan akak...Lagipun babi kan boleh makan semua benda termasuk bahan buangannya sendiri...

bungacahaya said...

Kat opis aku hari Senin ke3 puasa dh pasang lagu ahmad jais.

Idup Kak Jah anti-word verification!

||alis|| said...

haji fendi: heehe.. trick nih.. trick.

hajah ros: hehehe.. i like laa cara akak jawab tapi tetap guna logik sket kak, tapi i still love how u answered it, caya la, luar kotak tuh! hehe!

hajah bunga: kekeke! terseksa batin dengar lagu raya awal2 pose oke.. hehee.. suko kakjah donga nih~