Nuffnang

Wednesday, February 3, 2010

"alamak, saya lupa nak pakai --- la!" statement yg _____~

.
.

dah 2 hari nih aku ada kursus pengendalian mesin scanning payudara (specially untuk kanser)... mmg lari dari bidang aku. tapi sebab ianya free dan ilmu selama 9 hari nih datang khas terus dari rusia, maka aku pon pi laa... semata mata ilmu (baca: dan try nak ngurat mana tau ada jejaka/doktor rusia bujang hensem suka asian/muslim, haha! panjang betul angan2~). yer laa, akak yg cun nih kan suka kan doktor korea tuh, aku pon takmo kalah, rusia mari, haha!


(kalau dia tanya aku apa yg aku tahu ttg rusia, sumpah aku akan jawab satu je: anna kournikova!)

so, hari pertama jer dah ditunjukkan sesi bagaimana mahu menggunakan mesin tersebut. hmm... siapa yang nak jadik modelnyer.

satu kelas 20 orang pandang seseorang....

bukan aku, kamu silap! kamu silap!



kami semua pandang direct kat seseorang nih, tapi dia boleh terus cakap apa tau?



"ALAMAK HARI NIH SAYA LUPA NAK PAKAI BRA LAA KAWAN2......!!"

BOOOO..... pakat semua orang kat 'seseorang' yg bernama amin BIN idris (bukan nama sebenar!)



.

6 comments:

mr edz said...

oooo.. biasa la

cik selamah kundang said...

hahaha

||alis|| said...

mredz: apa yg biasa.. hahaha~

cik selamah: ooo gelak yer.. :P

green apple said...

saya nak jadi model untuk mesin itu!!!

cun09 said...

salam alis....

ko paksa gak dia... ^_^

**sudi amik kad kat 'umah' saya...

||alis|| said...

salam semua:

kakdi: amvooiiii amvoiiii.. kak di.. hahahahaha!

liza: baik, terima kasih :)