Nuffnang

Monday, February 8, 2010

omaigod (i) omaigod (ii)

omaigod (i)

translator russian-english kami, si Anton, bikin aku ribut!

*nama jer translator tapi kalau dia stuck, google translate on jer depan dia :B

*boleh.....sepatutnya LUMP, disebutnya LAMB!!!!


jiwa koyak hati rabak, nasib ko ensem Anton wehhhh!


omaigod (ii)

ada few doctors yang participate dalam kelas kami. doktor2 yg bukan calang2 plak tuh, ada laa sorang doktor nih, pakar sakit puan, lingkungan awal 40-an, duduk lokasinya tak hagak2, depan prof russia tuh kau!

then masa time dia kena review imejan kes 3 pesakit, dia yakin boleh laa terus duduk depan lappy and start to diagnose case.

sekali by the time nak scroll down, tangan dia elok tgh pegang mouse nih, bila prof soh dia scroll down, dia terus cam blur! lama gak kami tunggu, seminit gitu, kami yg 25pasang mata nih dok pandang laaa skrin tunggu next case, boleh plak lama dia senyap, tak ke bawah langsung..!

lorr, serius doktor (baca: pakar) tak tau guna mouse untuk scroll down.


(bunyik cengkerik pls....................)











aduh haii.. mintak nyawa! mintak nyawa!





.

6 comments:

tasekM said...

ada doktor kat klinik dkt2 opis aku nih... dia punya cara menaip... hak ptiuh. aku yg tak de darah tinggi pun bulih dapat darah tinggi ok.



.

||alis|| said...

kakTM: ate doktor mmg gini ke?? adehh.. marah bakal bapak mertua aku, opsss! hahaha!

julietchun said...

selalu pegang gunting, pegang pisau, tetibe pegang mouse gayat ler dia,hahahhahaha.

IRIS said...

Doktor pun nervous jugak tu hihihihi


Mungkin tak cukup tido ke..

cik selamah kundang said...

hahaha..doctor punya xtau basic knowledge of computer?camnerla buat assinment dolu2.pkai tulis kot.

herm.mcm2

Lady Dyla said...

doctor pon camne ke.. hehe