Nuffnang

Sunday, December 5, 2010

jika orang dah tak mahu... apa rasional nya?


nak tanya kat FACEBOOOOOK, aku macam rasa tak sesuai kan.
aku tanya laa kat blog nih.

apa rationalnya, ko pasang link untuk trace orang remove ko dari FB?

pada aku yg jenis pikir ringan nih kan...
kalau orang dah tak mahu geng...
apa daya kita nak halang...

nak tau apa punca dia remove kita?
bagi aku yg jenis fikir ringan nih.. (again)
biar tak tahu. kalau dari tahu pon hanya buat kita sakit hati.

bukan. bukan isu nya baru ni kak J ;)
cuma dalam beberapa geng FB aku, pasang link tuh.


kita nak ringankan kepala dengan join FB nih.
bukan nak lebih berat2kan lagi.

kan?

JKM: jangan guna perkataan tuh kak! Y to the N to the M to the you-know-what! haha!



.

6 comments:

Tijah said...

takpe. org tanak kawan...meh kita add maher zain. misti dia esep punya.

gadisBunga said...

apps mengarut. huuu~

Ms.Lilies said...

Org xnk kawan marila kita tarik smula pipi kita yg tersorong2 :p


Apa punya application la kdg2 fb ada ni

julietchun said...

itulah sebabnya aku takde fb :D

||alis|| said...

kakjah
maher zain? amboi, tinggi cecita hihi...hmm.. tertanya2.. mana kak tas? dia ada FB tak?

GB
kan? kan? kan?
oh, kita punya kisah jodoh >< sama laa gak GB ;)

kakmimi
sebelum tuh ku nak tarik manja2 pipi ayra dulu, wakakakaka! kak, ku tak sabar nak tunggu 27hb nih. eh? larikkk!

kak juliet
haa.... ku tau asal akak takmau ada fb, takut kanda akak carik kan.. ;P

tasekM said...

lis,
fb aku, aku dh deactive lamaaaaaaa dah. atas sebab2 yg tak perlu dibagitau. ha ha.


.