Nuffnang

Thursday, July 28, 2011

memey

bukan memey, memey.
tapi 'meme' laaa...

macam haram <----- sini! sini!

HAHAHAHA!

buat sapa yang nak kenal kakween, dia mmg comel, tapi dah taken oleh "pak mail" warga indon yg...kelakar? hehehe... malu2 plak... suka aku tgk laki bini nih, ada jer kelakarnya. kakween pon pandai buat lawak dlm n3 dia, oh sekarang diorg duduk kat jakarta.

biasa lawak dia boleh tahan, tapi kali nih mmg barang baik la aku nak share, haha!

*kakween, kalau tak bagi, esok n3 nih aku kasi buang. bulan 12 jumpa eh ;)

4 comments:

tasekM said...

yang...

jom subaidah mlm nih..
kalau free dtg eh.
aku ada sana.


.

Ku Tak Sempurna said...

pak mail bole kawan ngan adik perempuan kita. tp adik perempuan kita lebih advance. bulan 6 lagi dia dah buat ringtone hp dia lagu raya. kat notebook memanjang lagu raya.

syahdu!

:D

Ms.Lilies said...

nasib baik baca isi hehehe
tgk tajuk ingatkan ko nak gosip psl normiang dgn memeh tu

||alis|| said...

kaktas
ala kakkkkk..... lambat dapat arahan la ;(

kts
eh eh yer ke.... kts plak bila nak pasang ringtone lagu raya?

kakmimi
haha.. miang n sememeh yer.. amacam detin? toing2! haha!